--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Musim Baru 2011

Saturday, January 22, 2011

Salam..Lama btl tak diupdate blog ini, disebabkan busy dan ketandusan idea
untuk menulis. Tapi tak tahu nape kini terpanggil kembali utk menulis.
So utk pembukaan post pada tahun nie iaitu 2011, tak mahu tulis panjang-panjang
just muqadimah sahaja. Template pon dah tukar baru, cuma nak update
sikit lagi, nak bagi nampak kemas sedikit. huhu.. letih nk menyusun semua nie.
Yerkla dah lama sgt tak update. huhu... Rasanya sampai sini sahaja lah utk first post.
Harap diriku dpt mengekalkan komitmen utk terus menulis utk tahun ini. Insyallah..
dan semoga azam-azam tahun ini tercapai. Insyallah...
Thanks...



Layout baru...

3 comments:

  1. ajaa~ said...:

    ai..selamat thun 2011

  1. Mohd Shahmi said...:

    hai..selamat thn baru gak

  1. ajaa~ said...:

    dah jadi taun lama dah pun

Post a Comment