--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kebodohan Diri Sendiri. Hurmm

Saturday, July 23, 2011
Salam.. Dah lama tak mengupdate blog nie.Rasa rindu laks. Nk update sikit sblm
masuk tidur.. Nk tanye korang skit boleh.Korang ada x pengalaman kena tipu oleh kawan korang sendiri? Sesetgh tu mesti ada kan?mesti ada punya.Kite mudah sgt percykan org
lain sampai kite lupe kdg2 org tu just nk ambil kesempatan atas kesenangan kita. Tp
aku tahu,Allah swt nie mmg sentiasa adil terhadap umatnya. At least tak terlalu lama aku kena tipu. Aku dah nampak semuanya dpn mata.Tp kadang2 aku rasa sedih sgt.
Kenapa mesti jadi mcm nie. Org buat baik,aku buat baik juga la.Last2 aku yg kena. pelikla..
APA SALAH AKU???!!!

Saat2 mcm sahabat je yg dpt nk hilangkan segala kedukaan nie.Tp dimanakah sahabat aku waktu mcm2 nie?Aku ada ke sahabat? Entah la. Tak tahu nk cakap mcm mana..
Rasanye itu saje lah... cume kadang2 rasa sgt2 SEDIH,TERKILAN, dan kadang2
aku duduk sorang2 aku terpikir. APA SALAH AKU? kenapa mesti aku dihukum sebegini rupa.
Assalamualaikum.....

2 comments:

  1. dugaan. sabar tempuhinyeee :)

  1. sherlina halim said...:

    Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

Post a Comment